Jarno määräsi jälleen kaisan viikkokisoissa

21.5.2024

Kuusi pelaajaa saatiin kaisan viikkokisoihin tällä kertaa kasaan, kun A-klaanin jatkeeksi Latvalan Santtu ilmoittautui vielä mukaan perinteisiin jo kovin perinteisiin tiistaikisoihin. Viime aikoina on ollut kova riski aina, että kisat jää tyystin pelaamatta, mutta vain pari kisaa on tällä kaudella jäänyt väliin joten rohkeasti vaan useampia mukaan pelailemaan, vaikka kesä lähestyykin. Kevätkautta jatketaan vielä muutama viikko ennen kuin siirrytään kesätauolle.

Tälläkin kertaa viikkokisojen tahdin määräsi Jarno "Jackson" Ahola. Vain (1.) finaalissa Joni pääsi hivuttautumaan lähelle parttia, mutta Jarno oli taas voittamaton. Semifinaalissa Jarno teki myös Ripaa vastaan kisojen pisimmän sarjan, 41 pistettä laittaen pelin suoraan poikki tilanteesta 19-19. Komea sarja ilman nakkeja päättyi muutaman ns. kaisa+punainen+kaisa taiteilun päätteeksi kuuteen raakaan punaiseen ja tikkarit matkaan taas Jarnolle.

Ilmoittautukaahan viikonloppuna Kaisan SM-kisoihin kaikki kynnelle kykenevät ja joka tapauksessa ensi tiistaina taas jatketaan kaisan viikkokisailuja.

T. virallisen uutisraportoitsijan sijainen JB, kun kisaisäntä itse joutui lähtemään lampun asennushommiin pöydälle 3