Haastajaviikkis 4.4.2024

4.4.2024

Seitsemän kisailijaa saapui mittelöimään 9-pallo taitojaan tasoitukselliseen torstaikisaan. Tasoitukset tällä kertaa välillä -0,5...1,0. Käytetyssä 16kaaviossa yhdellä mahdollisuus mennä yhdellä voitolla suoraan 4-cuppiin. Tämä tilaisuus avautui Pasi Mallénille ja vieläpä kahden erän tasoituksen turvin Jukkaa vastaan, Jukan kukistettua ensin selkeästi Laten. Pasi päästi Jukan kontraan saakka, mutta siellä tiukan taiston jälkeen Pasi voittoon. Toinen voittajapuolelta cuppiin menijä oli Tommi.

Länsipuolelle yrittämään heti avaustappioden jälkeen Laten lisäksi molemmat Tuomakset. Yhden voiton itäpuolella ottaneet Jukka ja Henkka siirtyivät tappiodensa jälkeen länsipuolen yrittäjiksi, mutta tie tyssäsi siellä.  Lännestä cuppii Late ja Tuomas H.

Pasi jatkoi hyvää peliä 4cupissa kukistamalla yhden tasoituserän turvin Laten 4-0 ja teki myös ensimmäisen AP:sä näissä kisoissa! Tommi innostui tästä ja teki kohta Tuomas H:ta vastaan toisessa semissä Golden breikin, joten Tommille myös AP-merkintä.  AP:stä huolimatta lopulta kontrassa tappio - ysi yli kulmaan - ja kivi yli keskeen! Tuomas finaaliin Pasia vastaan.

Finaalissa Pasin hyvä pelivire loppui ja Tuomas vei sen 4-0 lukemin. Loppuhuipennus oli hiukan vastaava kuin semissäkin. Pasille jäi helppo ysi, jonka uppottikin kulmaan - ja kiven yli keskeen!

Onnea Tuomas!