Uutiset
Luotu: 02.09.2020 20:53:27 /
Muokattu: 02.09.2020 20:58:56 / Jooel Honkasalo

Heka ja Skobe poolkisojen finaalissa


Tämän viikon keskiviikkona klubille ilmaantui viime viikon tapaan 11 henkilön innokas pelurijoukkio. Mukana vakionaamojen joukossa oli viittä vaille vakionaama Henri Timonen ja lisäksi viime viikon seniorikisoissa loistaneet Tuomo Träff ja Henri Kaksonen saapuivat esittäytymään fanijoukolleen. Kunhan voittajan puheesta ja hurraahuudoista selvittiin, tuli jossain välissä myös hiukan kisailtua ysipallon merkeissä. Alkukierroksilla taso oli päätä huimaava ja koko rankingin kärkikolmikko päätyi heti ensimmäisten otteluidensa jälkeen hakemaan vauhtia luuseripuolelta. Semifinaaliin päätyivät tyystin tappioitta hurja seniorimme Henri Kaksonen sekä hurjapää Mikko Kauppinen. Kivisempää polkua semeihin tallasivat Esa Kalela ja Juha Pekkarinen.

Ensimmäisessä semissä Heka meinasi olla jo liemessä Pekkistä vastaan kun Pekkis pääsi ensimmäisenä ”hillille”. Heka sai kuitenkin tasoitettua tilanteen 3-3 ja kontraerässä monien vaiheiden jälkeen ilmestyi paikka, josta Heka onnistui tyhjentämään pöydän. Skoben ja Esan semissä paikkoja jaettiin puolin toisin, mutta Skobe sai näistä vedettyä pisimmän korren edetessään 3-0 johtoon. Ottelun lumieräratkaisu oli hyvin lähellä, Skobe sai nimittäin jo ottelupallon pussitettua kulmaan, mutta ohuesta lyönnistä valkoinen lipui pirullisesti kahden vallin kautta keskipussiin. Esa sai myös seuraavan erän kaivettua itselleen ja tilanne näytti jo täysin kääntyneen, mutta Skobe sai kuin saikin hankittua kaivatun mahdollisuuden ja ratkaisi siitä ottelun 4-2 lukemin.

Finaalissa Heka ja Skobe haastoivat toisiaan oikein kunnolla turvapelin saralla ja meininki oli kuin suoraan Eurosportista. Taktisessa kategoriassa Heka sai ottelusta kaivettua edun itselleen ja eteni 3-1 johtoasemaan. Skobe yritti vielä kavennusta ja teki hienon seiskan krossina kulmaan, mutta jäi valitettavasti maskiin kasille. Osumasta huolimatta tästä jäi helppo paikka, josta Heka ratkaisi ilomielin ottelun. Näin siis 4-1 lukemilla Hekalle kauden ensimmäinen kisavoitto ja mukavaa jatkoa menestykselle.

Jackpotin suhteen nyt oli erikoisviikko kun kokonaispotissa 300 euron rajapyykin kunniaksi järjestettiin suuri jackpot-spesiaali. Tällä kertaa tavoiteltiin 150 euron pottia, mutta kaikki osallistujat pääsivät arvotussa järjestyksessä mukaan listalle. Jokaisella oli siis mahdollisuus voittaa, ellei joku aikaisemmista yrittäjistä sitten onnistunut tavoitteessa. Illan aikana nähtiin paljon hyviä suorituksia ja setelin päälle saatiin jäämään valkoista palloa, kohdepalloa sekä myös molemmat samalla lyönnillä. Tyylipuhdas suoritus osoittautui kuitenkin tälläkin kertaa kovaksi haasteeksi. Yksi kerrallaan pelaajat joutuivat taipumaan äärimmäisen vaikean tavoitteen edessä ja potti jäi kuin jäikin jakamatta. Jatketaan jackpotin metsästystä taas tulevilla kerroilla!Luettu: 187 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tomi
03.09.2020
16:40
  Skobe on asian ytimessä:)
Skobe
03.09.2020
15:16
  Hekan uusivanha Predator 1st gen shafti on vienyt hänet takaisin hullunkurisille nuoruusvuosille, jolloin painettiin parttia ja mahtialpakkaa tukka hulmuten Aula baarissa ja lemuntiellä. Beatlesit ja Dingot ovat ehkä vaihtuneet suomiräppiin ja konemusiikkiin, mutta valkoista palloa hellästi hyväilevä silkkisen pehmeä kosketus on tullut takaisin!
Tor
03.09.2020
10:38
  Mestis-Heka rules!
Heggins
03.09.2020
09:17
  Jussi, kiitos, mutta ei sinne päinkään.
Jeps
03.09.2020
09:06
  Jaaaa Kaiseeeerrrr
JMe
03.09.2020
08:47
  Hiukan provosoiden - voitto meni seuran parhaalle kisapelaajalle.
Jooel
03.09.2020
00:00
  Rahanjako:
1. sija 40€
2. sija 20€

Aapelit:
Tuomo Träff 2
Juha Pekkarinen 2
Jooel Honkasalo 1
Esa Kalela 1
Tomi Piiparinen 1