Uutiset
Luotu: 02.05.2020 20:30:00 /
Muokattu: 02.05.2020 17:52:31 / Joni Ahola

Mattoprojekti - Klubille on nyt asennettu uudet matot!


EBK:n klubin aikoinaan tilapäiseksi laitettu messumatto on nyt sinnitellyt paikoillaan jo 7 vuotta alkuperäisesti suunnitellun parin vuoden sijaan. Tänä aikana sitä on paikkailtu ja teippailtu varmaan sadalla teippirullalla ja moni on siihen silti meinannut kompastua ja hermo on ollut pinnassa sen vuoksi moneen otteeseen.

Nyt tähän asiaan tulee vihdoin muutos, sillä hallitus on päättänyt toteuttaa uuden mattoprojektin nyt kevään/alkukesän aikana. Valintamme on laadukas 50x50cm mattolaatta, jossa on 3mm bitumipohja ja 3mm nukka pinnassa. Matto on todella kestävä ja parantaa varmasti mukavuuden lisäksi myös puhtaanapitoa ja ennenkaikkea akustiikkaa.

Toiveena olisi, että kaikki jotka vaan pystyy, laittaisi 20-100€ kolehtiin kesän aikana esim. jonkun kk-maksun yhteydessä. Myös talkootyöhön tarvitaan n. 150 työtunnin edestä työvoimaa, johon kaikkien työkuntoisten toivotaan jossain määrin osallistuvan. Tarjolla on monelaista hommaa, kevyemmästä raskaampaan, mutta kaikki työ on jonkun tehtävä. Etenkin niiltä, jotka eivät taloudellisesti pysty projektia tukemaan, toivotaan reipasta osallistumista talkoisiin, niin saadaan homma nopeasti valmiiksi.

Mikäli projekti pääsee kunnolla alkuun jo lähiaikoina, niin aikataulutetaan työryhmät n.6-8 hengen porukoihin ja tehdään työpareittain hommia vähän eri alueilla, noudattaen turvaetäisyyksiä. Talkoiden aikana osa pöydistä on luonnollisesti hetkellisesti pois pelikäytöstä.

Lisätietoa myöhemmin talkoohommista, kunhan saadaan matot ensin klubille ja tehdään vähän testejä eri kiinnitystavoista.
Matot tulee klubin pihaan tulevana sunnuntaina 26.4. Heti tarvitaan siis reipasta porukkaa pieneen porrastreeniin, että saadaan paketit autosta portaiden yläpäähän. Siitä ne siirtyy käytällä helposti lavanostimen ja nokkakärryn avulla.

Nyt tarvitaan siis reipasta asennetta hyvän asian puolesta, laitetaan klubi kaikkien aikojen iskuun.

T: klubi-isäntä Tube


Tuossa vielä kuva Porin uudelta yksityisklubilta, jossa siis sama matto juuri asennettuna.
 

 

---------------------- updated su. 26.4.2020 -----------------------

Mattolaatikoiden sisäänkanto sujui hienosti sunnuntaina 26.4.2020. Lisäksi vanhat matot ja teipit on saatu poistettua.Jukka Hällströmillä selvityksessä lattiapesukone => alkuviikosta suoritetaan klubin lattian pesu.

Pekka Verhon kautta tulee sopivat mattoteipit asennusta varten. Todennäköisesti projekti pääsee alkuun jo ennen ensi viikonloppua.

Rajoituksista johtuen asennuksissa pyritään pitämään sopivankokoiset ryhmät muutaman tunnin vuoroihin eri päiville. Asennustalkooryhmien vetäjinä toimivat mm. Timo Montonen, Mikko Ranta ja Panu Pekkala.

Lisätietoja tarkemmasta aikataulusta tulevan viikon aikana!
Suurkiitokset tässä vaiheessa talkooporukalle ja niille, jotka ovat jo osallistuneet projektin tukemiseen rahallisesti!

 

---------------------- updated ti.28.4.2020 -----------------------

Pesujen ja onnistuneiden alkutestailujen jälkeen mattoprojekti on edennyt mukavasti tänään. Vaikeimmat neliöt ovat toki vasta loppuvaiheessa, kun tulee reunapalat ja muut vähän hankalammat kohdat eteen, mutta niitä enemmän lähempänä viikonloppua. Sitä ennen hommaa kuitenkin vielä piisaa ja jatkuu huomenna keskiviikkona alkaen klo 10:00 Panun ja Timon johdolla. Iltapäivällä puolestaan 14:00 eteenpäin Jyri toimii ohjeistajana. Tulkaa mukaan talkoisiin ketkä vaan pääsee niin projekti saadaan pikaisesti maaliin.


Ensimmäisen mattoasennuspäivän työnjälkeä

 

---------------------- updated ke.29.4.2020 -----------------------

 

Homma on edennyt keskiviikkona mukavasti ja ainakin puolet salista on saatu valmiiksi. Pitkälti sama miehitys ollut pari päivää joten uusia tekijöitä kaivattaisiin rinkiin mukaan.

Torstaiaamuna Timo on paikalla ainakin kello 10:00-12:00 ja Panu myös jossain vaiheessa päivää. Tulkaa mukaan auttamaan. Jos polvet ei taivu lattia-asennukseen, niin tarvitaan myös henkilöitä mm. siivoamaan, kantamaan ja lajittelemaan mattopaketteja, siirtelemään kalusteita, viemään roskia ,ym. Kaikki pienikin apu on pois siitä, ettei asennushommiin kykenevät joudu tekemään noitakin asioita muun työn lomassa.

Pidetään hyvä vauhti päällä niin olisi mahdollisuus saada viikon loputtua homma kokonaan valmiiksi


Kyllä tulee taas upea klubi! Jos tulet torstaina vappuaattona vaan pelailemaan, niin tuo ainakin asentajille talkoopullaa tullessasi :)

 

 

---------------------- updated la.2.5.2020 -----------------------

 

Viikonloppuun jäi vielä n. 80 neliötä matotettavaksi ja sen talkooporukka, erityisesti Tuben ja Timo Montosen johdolla, asensivat lauantain aikana ja näin kaikki matot on saatu asennetuksi.

Erityismaininta juurikin Timo Montoselle joka painoi hommia monena päivänä aamusta iltaan! Kiitettävää talkootukea tarjosi asennuksissa myös Panu, Pekkis ja Jyri. Yhteensä 15-20 klubilaista osallistui klubitalkoisiin (fyysisesti). Kaikki lyhyetkin työhetket edesauttoivat siinä, että mattoasennukset saatiin upeasti vajaassa viikossa maaliin.

Rahallistakin tukea ollaan saatu tähän mennessä jo hienosti lähes 1500€, mutta lisää vielä tarvitaan tässä kesäkauden aikana, että saadaan klubin 40v ilme lopulliseen timanttiinsa.

Kyllä nyt kelpaa! Tulkaahan tsekkaamaan paikat!Luettu: 466 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
02.05.2020
20:57
  Aivan mahtavaa! Vain vajaa viikko sitten on kanniskeltu läjä matonpalasia klubille ja nyt ne on kaikki jo asennettu! Ei voi kuin nöyrästi kiittää ja kumartaa klubimme KAIKKIA puuhamiehiä jotka Tuben johdolla hoitivat hommat upeasti! + Montoselle erityiskiitos Superviikosta (mattoasennuksien rankingkärki).
JB
29.04.2020
22:34
  Iso kiitos taas päivän uurastajille. Upeaa työtä. Huomenna torstaina olisi taas hommaa 10:00 eteenpäin ja riittää muutakin kuin pelkkää matonasennushommaa koko päiväksi joten mukaan vaan - erityisesti ne jotka ei vielä ole ollut.
JB
28.04.2020
22:44
  Projekti on lähtenyt hyvin käyntiin, mutta työnsarkaa riittää edelleen paljon! Kiitoksia paljon tiistain talkooporukalle, tulee hyvännäköistä klubia meille. Keskiviikkona jatkuu asennukset klo 10:00 eteenpäin ja toinen aalto klo 14:00. Mukaan vaan talkoisiin!
Tube
26.04.2020
21:37
  Suurin osa näkee whatsappin tilannepäivitykset projektin osalta, joten en tänne kopioi ihan joka asiaa. Purkutyöt on kuitenkin tehty ja matot on kannettu klubille. Parin seuraavan päivän aikana pestään lattia ja hankitaan mattoteipit. Asennustyöt alkanee jonain iltana alkavalla viikolla ja viikonloppuna pyritään saamaan homma jo aika pitkälle, jos vaan tekijöitä riittää. Ilmoittelen tänne ja whatsappiin, kun aikataulut on tarkemmin selvillä.
Tube
26.04.2020
10:32
  Mattokuljetus on klubin pihassa n. 12.45
Tube
25.04.2020
20:31
  Kantoporukkaa on jo ilmoittautunut ainakin kymmenkunta, eli riittää hyvin siihen hommaan. Tulkaa puolenpäivän aikoihin klubille, niin putsaillaan hieman vanhojen mattojen teipinjämiä samalla. Timo Montonen teki tänään jo miehen työn, repimällä pääosin yksin koko vanhan maton pois ja kantoi jätesäkeissä portaikkoon. Jos teillä on omia työhanskoja, hengityssuojaimia tai polvisuojia, niin kannattaa pitää mukana lähiaikoina.
HG
25.04.2020
19:50
  Selkäni ei kestä kantamista, mutta kolhdilla käynnin kyllä. Kuittaan talkootyöni sillä.
Altti
25.04.2020
15:19
  Tulen
Skobe
25.04.2020
14:01
  Tulen näillä näkymin myös mukaan
Panu
25.04.2020
13:09
  Mukana myös.
Henkka
24.04.2020
18:14
  Tuun sunnuntaina kanto hommiin
Ripa
24.04.2020
16:21
  Tullaan Yingin kanssa kantohommiin
Pena
24.04.2020
15:35
  Osallistun kantotalkoihin.
JB
24.04.2020
00:29
  Sunnuntaina 26.4. tulee olemaan noin 50 pakettia (n. 20kg kpl) kannettavana klubille. Talkooapua siis tarvitaan. Toimitus on klubin pihassa joskus 12:30-14:30 välillä, mutta Tube tarkentaa tämän vielä viimeistään sunnuntaina, kun kuljetus lähtee Porista.