Uutiset
Luotu: 08.04.2020 11:29:14 /
Muokattu: 08.04.2020 11:32:50 / Joni Ahola

Koronatiedote klubin käytöstä 8.4.2020


Vallitsevasta koronatilanteesta ja sen tuomista rajoituksista johtuen klubin tiloihin saa toistaiseksi (13.5. asti) tuoda vain yhden vieraan kerrallaan ja muistutettava hyvästä hygieniasta. Lisäksi on noudatettava kymmenen henkilön rajaa. Mikäli raja on ylittymässä niin kauemmin klubilla olleiden olisi reilua ja syytä väistää sekä poistua klubilta. Kannattaa siis välttää suosituinta väliä iltaisin klo 16-20 varsinkin vieraspelaajien osalta ja niiden joilla on mahdollisuus käydä aamuisin tai päivisin.

Mikäli klubin käytön suhteen muodostuu ongelmia niin joudutaan määrittelemään lisärajoitteita klubin käytön suhteen.

Terveisin, hallitus
PS: Toivottavasti kaikki ovat pysyneet terveinä!

 

---------------

Aikaisempi tiedote:

EBK:n klubin kaikkien lajien viikkokilpailut perutaan hallituksen uusimman tiedotteen sisällön mukaan 13.4. asti. (tämä päivittynyt jo 13.5. asti) Tämän jälkeen tilanne arvioidaan uudelleen, mutta siihen asti on kiellettyä järjestää yli 10 hengen kokoontumisia. Vältetään näitä siis klubilla muutenkin, mutta ensisijaisesti kaikki viikkokilpailut on nyt tauolla.

Klubia voi käyttää, mutta tilankäyttäjien on kuitenkin kiinnitettävä erityistä huomiota hygienian hoitoon eikä kipeänä saa tulla pelaamaan. Uusien rajojen mukaan ulkomailta palaavat pelaajat eivät saa tulla klubille 14 vuorokauteen.

 

Yle uutinen: https://yle.fi/uutiset/3-11260395

5. Rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla.

17. Ulkomailta palaavat suomalaiset ja Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt ohjataan kahden viikon karanteenia vastaaviin olosuhteisiin.

18. Ulkomailta palaavien tulee sopia työhön paluunsa ajankohdasta ja kahden viikon poissaolosta yhdessä työnantajansa kanssa.

 

 

 

 

 

 

Koronavirus jyllää maailmalla ja voi käytännössä vaikuttaa missä vaan, niin kuin moni on varmasti huomannut ja media antaa ymmärtää. EBK:n klubi ei ole kuitenkaan käyttökiellossa vaan ihan normaalisti siellä voi olla, kunhan pidetään järki päässä eikä leikitä turhilla riskeillä tämän asian kanssa (riskiryhmät huom!).

Erityisesti juuri nyt näinä aikoina pitää luonnollisesti kaikkien noudattaa hyvää käsihygieniaa eikä missään nimessä saa mennä sairaana klubin tiloihin. Hyvänä ohjesääntönä on nyt ainakin, että peskää kädet huolellisesti ainakin mennen tullen ja pitäkää huolta, että nyt jos koskaan kaikki tavarat laitetaan omille paikoille aina ja heti käytön jälkeen, roskat roskiin ja pidetään paikat puhtaana.

PS: Luonnollisesti tämä koskee kaikkia niin klubilla kuin Brodessa kävijöillä


--------------------------

Suomen Olympiakomitea:
Harrastetoiminta
Perusterveet lapset, nuoret ja nuoret aikuiset eivät kuulu covid-19-infektion riskiryhmään. Urheiluseurojen harrastetoiminta näille kohderyhmille voi jatkua, mutta ennaltaehkäiseviin toimiin on kiinnitettävä erityistä huomiota. Jos urheilijalla, valmentajalla tai huoltajalla on lieviäkin sairauden oireita, on hänen pysyteltävä kotona.

Lisätietoa:
Suomen Olympiakomitea
https://www.olympiakomitea.fi/2020/03/12/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19 

 

-------------------------

 

 Luettu: 312 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti: