Uutiset
Luotu: 14.03.2020 10:11:24 /
Muokattu: 14.03.2020 10:54:50 / Joni Ahola

Koronavirus tiedote EBK:lle


Koronavirus jyllää maailmalla ja voi käytännössä vaikuttaa missä vaan, niin kuin moni on varmasti huomannut ja media antaa ymmärtää. EBK:n klubi ei ole kuitenkaan käyttökiellossa vaan ihan normaalisti siellä voi olla, kunhan pidetään järki päässä eikä leikitä turhilla riskeillä tämän asian kanssa (riskiryhmät huom!).

Erityisesti juuri nyt näinä aikoina pitää luonnollisesti kaikkien noudattaa hyvää käsihygieniaa eikä missään nimessä saa mennä sairaana klubin tiloihin. Hyvänä ohjesääntönä on nyt ainakin, että peskää kädet huolellisesti ainakin mennen tullen ja pitäkää huolta, että nyt jos koskaan kaikki tavarat laitetaan omille paikoille aina ja heti käytön jälkeen, roskat roskiin ja pidetään paikat puhtaana.

PS: Luonnollisesti tämä koskee kaikkia niin klubilla kuin Brodessa kävijöillä


--------------------------

Suomen Olympiakomitea:
Harrastetoiminta
Perusterveet lapset, nuoret ja nuoret aikuiset eivät kuulu covid-19-infektion riskiryhmään. Urheiluseurojen harrastetoiminta näille kohderyhmille voi jatkua, mutta ennaltaehkäiseviin toimiin on kiinnitettävä erityistä huomiota. Jos urheilijalla, valmentajalla tai huoltajalla on lieviäkin sairauden oireita, on hänen pysyteltävä kotona.

Lisätietoa:
Suomen Olympiakomitea
https://www.olympiakomitea.fi/2020/03/12/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19 Luettu: 312 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tomi
16.03.2020
09:19
  Tuota tauon pitämistä voisi tosiaan harkita.
Pena
15.03.2020
09:33
  Viikkokisat pitäisi toistaiseksi panna tauolle.
Kentsu
14.03.2020
19:35
  Virus voi tarttua myös niistä pinnoista öihin pelaamisen aikana nojaillaan. Nuo kaikki pinnat pitäisi desinfioida, jotta pelaaminen olisi varmasti turvallista.
Itse olen tehnyt sen päätöksen että kaikki harrastukset jäävät toistaiseksi, koska en halua ottaa riskiä. Näin varmistan myös perheeni terveyden.
Jeps
14.03.2020
13:13
  Viikkokisat pitää mielestäni jättää pelaamatta toistaiseksi. Jos pitää päästä tökkimään, niin käydään täysin terveinä pelaamassa harkinnan mukaan mahdollisimman pienissä joukoissa ja pidetään hygieniasta huolta.