Uutiset
Luotu: 11.03.2020 21:24:19 /
Muokattu: 11.03.2020 21:26:37 / Mikko Kauppinen

Pysäyttikö Piiparinen puhvelin, painoiko pekkis parttia?


Koska EBK:lla järjestettävän viikoittaisen massatapahtuman osallistujamäärä jäi tällä kertaa hieman alle 5000 hengen, ei kilpailuja tarvinnut peruuttaa tunnetun olutmerkin lanseeraaman sissikampanjan vuoksi. Desinfioiduille pelaajille annettiinkin lupa peri-espoolaiseen tapaan syleillä toisiaan sekä levittää ilmateitse erinäisiä eritteitä.

Taitavimmat tuuppaajat löytyivät tälläkin kertaa kaavion oikeasta laidasta, kun Esa Kalela, Juan Castaneda, Tuomo Träff ja Juha Pekkarinen pelasivat itsensä jatkotohinoihin. Ensi-oireiden turruttamana hieman haparoiden cup-rientoihin selviytyivät lopulta myös Lauri Kankkunen, Tomi Piiparinen, Mikko Paajanen ja Eero Vakkuri.

Pitkästä aikaa mittelöihin osaa ottanut Juan Castaneda oli todennäköisesti valmistautunut kilpailuihin salaa harjoittelemalla, sen verran tuhoisaa jälkeä hän lavetilla teki. Castanedan seuraksi semifinaaliin matkasivat lopulta Tomi Piiparinen, Eero Vakkuri sekä Juha Pekkarinen.

Molemmat semifinaalit päättyivät yhtä tasaisissa merkeissä 4-2 lukemiin Tomi Piiparisen ja puhveli Pekkarisen eduksi. Piiparinen oli mitä ilmeisimmin päättänyt mennä tällä kertaa päätyyn asti hänen aloitettuaan finaali vahvasti siirtymällä jo 2-0 johtoon. Tämän jälkeen Pekkiskin pääsi kauan odotettuun pussituspaikkaan ja pelasikin koko loppuottelun erehtymättömästi vieden kaikki loput erät nimiinsä.

Pekkiksen ylivoima rankingtaulukossa on nyt siis entistäkin ylivoimaisempaa. Joku Bustamante tänne tarttis varmaan saada ennen kuin puhveli saadaan hillitsemään kirmaustaan…

Paikallinen Aulis Gerlander –wannabee arpoi jackpottiin kutkuttavasti kaisakauhu Panun ja illan kisavoittajan Pekkarisen. Panun yrityksessä oli juuri oikeanlaista särmää, sillä toinen yritys jäi ainoastaan muutaman sentin päästä maistukkapurnukkaan oikeuttavasta setelistä. Pekkis puolestaan jatkoi hyväksi havaitulla taktiikallaan ja seiftasi. Ensi viikolla onkin vuorossa melkoinen jättipotti, kun jaossa on noin 150 euroa!

 Luettu: 373 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
13.03.2020
11:16
  2 tölkkii menee jo kännin puolelle Tomi, ei sul vielä dementiaa ole.
Tomi
12.03.2020
16:14
  Hupsista, multa tais eilen jäädä ne kaks tölkkii, mutta ei ne kaikki oo kyl mun mitä sieltä löytyny. Siivoan kyllä jälkeni. Joskus muisti pettää. Taitaa olla dementia iskeny.
Skobe
12.03.2020
09:28
  Juuri puhuttiin tästä vuosikokouksen yhteydessä (ja myös edellisten vuosien kokouksissa). Meillä on viikkokisat ja viikkokisoissa vetäjät, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että klubin normaalisäännöt olisivat jollain tapaa poissa käytöstä kisojen aikana. Jostain syystä viikkokisojen jälkeen ympäri klubia on ripoteltu jopa kymmeniä tölkkejä ja pahvisia kahvikuppeja. Kisajohtajan homma ei ole siivota muiden jälkiä. Kisojen ulkopuolellahan kaikki muistavat hyvin korjata jälkensä, mutta tuo kisan aikana tapahtuva unohtelu on ollut minulle aina mysteeri.
Haba
12.03.2020
09:05
  Hei sinä joka juot joka poolin vk kilpailuissa sandelssia etkä ikinä korjaa tyhjiä tölkkejäsi ja juot useasti kaksi joten lisää jaksat hakea mutta et siivota jälkiäsi. Tämä ei siis ole kerran unohdus vaan lähes tulkoon joka torstai aamu kun tulen tölkiit löytyvät nökö pöydän vierestä... Jos et tunnusta muut pelaajat varmaan tietävät kuka on tämä mystinen sandelsin juoja ja osaavat vetää seuraavalla kerralla korvista muistutukseksi !? Äitisi ei ole täällä siivoomassa jälkiäsi.. Herätys !!