Uutiset
Luotu: 29.01.2020 20:50:26 /
Muokattu: 29.01.2020 20:53:14 / Jooel Honkasalo

Pekkis ja Piiparinen poolfinaalissa


Keskiviikkona poolbiljardin pariin saatiin mukava 14 pelaajan porukka. Vakionaamojen lisäksi mukana oli pitkästä aikaa Juha Saarinen. Ensimmäisellä kierroksella Juha pelasi tiukan ottelun Jooelia vastaan ja joutui vasta kontraerässä taipumaan. Tämän jälkeen oli vielä lievän epäonnisesti parin tunnin odottelu seuraavaan peliin. Juha ei kuitenkaan pienistä välittänyt ja sai tappiopuolella otettua kontravoitolla cup-paikan itselleen. Ilman ottelutappioita alkukierroksilta jatkoon pääsivät Mikko Kauppinen, Esa Kalela, Eero Vakkuri ja Tomi Piiparinen. Kaavion vasemmalta laidalta Juhan lisäksi jatkopaikan ansaitsivat Juha Pekkarinen, Jyri Toivonen ja Tommi Peltonen.

Kahdeksan pelaajan pudotuspeleissä mentiin jopa poikkeuksellisen tylyllä linjalla kun Pekkis, Juha ja Tomi kaikki jättivät vastustajansa ilman ainuttakaan erävoittoa. Jyri antoi omassa pelissään Skobelle kuitenkin jopa yhden erän ikään kuin tasoitusmielessä. Semifinaalit menivät taas toisessa ääripäässä kun Pekkis otti Jyristä voiton kontraerässä ja myös Tomi joutui ahkeroimaan päätyyn Juhaa vastaan edeten kuitenkin lopulta voitokkaana finaaliin. Pekkiksen ja Tomin välinen finaali lähti käyntiin tasaisesti kun kärkipelaajat väänsivät rinnakkain 2-2 tilanteeseen asti. Tässä vaiheessa koettiin suurin käännekohta kun Pekkis jäi pitkälle kasille pahaan takamaskiin, joka johti lopulta erätappioon. Tomi sai tästä eteenpäin pidettyä kurssin tiukasti kohti voittoa ja nappasi seuraavassa erässä 4-2 lukemilla kisavoiton.

Jackpotin kimppuun pääsi onnettaren arpomana Jooel ja Pekkis, mutta tällä kerralla ei erityisempiä draaman hetkiä koettu, vaan purkin pohjalle jäi 64 euroa seuraavia kertoja varten.Luettu: 227 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
30.01.2020
09:48
  Hyvä Tomi !